Menu
Verdien geld terug met het kopen van uw droomkeuken

Even voorstellen

Mijn naam is Erik Jan Meijenhorst.

Ik ben werkzaam geweest bij ECN – Megapool van 1987 tot en met 1999. Bij dit bedrijf heb ik alle kennis opgedaan van alle witgoed apparatuur die gebruikt wordt in de keukens. Deze kennis heb ik ook gebruikt bij de keukenzaak waar ik gewerkt heb van 1999 tot en met 2001. In deze periode ben ik benaderd door verschillende keuken fabrikanten.
Van 2002 tot en met eind 2004 was ik vertegenwoordiger voor Sachsen Küchen. Hierdoor heb ik veel kennis opgedaan van meer dan 22 verschillende keukenmerken.
Begin 2005 ben ik een eigen keukenzaak begonnen met onderander de keukenmerken Sachsen Küchen, Nobilia Küchen, Rotpunk Küchen, Störmer Küchen, Schmidt Küchen en Alno Küchen. En de apparatuur merken Miele, Atag, Pelgrim, Etna, Bosch, Siemens, Gutmann, Itho (Novy), Airodesign, Naber, Reginox, Franke, ABK enz.

Eind 2007 ben ik gestopt met mijn keukenzaak. Sinds 2011 ben ik volledig zelfstandig verder gegaan onder de naam 123 Keukendesign om bij de mensen thuis een gedegen advies te kunnen geven voor het aanschaffen van een keuken.